Pides S€PA Incasso

Sinds 2014 moeten geautomatiseerde incasso bestanden in Europa bij de banken aangeleverd worden in het zogenaamde SEPA Direct Debit XML formaat. Alle gerenommeerde boekhoudsystemen zijn daar inmiddels ook al lang op aangepast. 

Maar wat als U nog met een oude versie werkt of bijvoorbeeld als vereniging of stichting geen gebruik maakt van boekhoudsoftware die ook nog eens geautomatiseerde incasso's ondersteund?


"Pides S€PA Incasso" is een VBA-toepassing gebaseerd op de Windows versies van Microsoft Excel ® (2007 en hoger) om eenvoudig een incasso bestand in het juiste formaat aan te maken die u aan uw bank kunt aanbieden.  
En dit met een eenmalige aanschaf, zonder aanvullende maandelijkse onkosten of onkosten per transactie behalve dan die u met uw bank overeenkomt.

 

Zie "Het Concept" in het menu van deze website voor de Randvoorwaarden, Garanties, Gebruiksrecht en Participatieopties. 

Dit product wordt als Excel bestand (met extensie .xlsm)  samen met een handleiding en de factuur per email aan u toegestuurd. 

Zie hieronder een paar snapshots van de toepassing en de handleiding. 

Misschien een overbodige toelichting, maar houd u er rekening mee dat deze toepassing slechts zorg draagt voor het aanmaken van het Incassobestand.
Het regelen van machtigingen met uw achterban en het kunnen uitvoeren van incasso's via uw bank moet u nog rechtstreeks met die partijen regelen.


(* N.B. Met een aantal Sport bonden heeft ExcApps.nl een afspraak gemaakt voor significante kortingen op dit product. Check uw Sport bond voor een kortings-code.)

 

9,95 €

  • Beschikbaar

* Klik met de muis op de afbeeldingen om te vergroten.