Het Gebruiksrecht. 

 

  • Alle aankopen bij ExcApp.nl geven u het levenslange recht om die versie van de toepassing op 1 PC te gebruiken. 
    Het maken van Back-up's voor eigen gebruik en het verhuizen van de toepassing naar een andere eigen PC is toegestaan. 
  • Als de aankoop op naam van een organisatie staat, bijvoorbeeld een Vereniging of Stichting dan is de toepassing binnen de organisatie ook overdraagbaar. Dus stel dat het een financiële toepassing betreft en de vereniging wisselt van Penningmeester, dan kan de toepassing met de functie mee verhuizen naar diens PC. 
  • Conform het auteursrecht is het niet toegestaan om meerdere kopieën van één aankoop op diverse PC's te benutten. Om bovenstaande gebruikskopieën en overdrachten binnen een organisatie mogelijk te maken, hebben de toepassingen géén beveiliging tegen het kopiëren. 
    In plaats daarvan zijn ze allen op meerdere verborgen punten persoonlijk geïdentificeerd. Illegale kopieën kunnen hiermee niet voorkomen worden, maar wel terug gebracht naar de bron die uiteindelijk verantwoordelijk zal worden gehouden voor de oneigenlijke verspreiding.
  • Het is ook in uw belang om geen kopieën van derden te benutten.  Het is namelijk voor kwaadwillenden relatief eenvoudig om varianten van de toepassing in omloop te brengen onder dezelfde naam en die uiterlijk hetzelfde doet als de toepassing op deze site, maar tevens wat handige zaken op uw PC uitvoert voor eigen gewin. 
  • Tenslotte is er geen noodzaak om illegale kopieën te benutten, gezien het lage-prijzen-concept.